2024-es horoszkóp


2024-es horoszkópot Magyarország területére készítettem el.

Az elmúlt éveknél kedvezőbb időszakban reménykedhetünk, mert a Nap-Hold-Jupiter nagy háromszöge biztató konstelláció. Magánéletünkben jók a kilátásaink. Ha kellő az önbizalmunk, bevonzzuk a szerencsénket.

Jupiter a Szaturnusztól is harmonikus fényszöget kapott, mely kitartást, anyagi biztonságot ígér.

A Nyilasban együtt állt a Merkúr és a Mars. Ettől gondolkodásunk és cselekvésünk energikusabb lesz. Bár a Neptunusz nehéz fényszögétől illúziónk rabja lehetünk.

Vénusz is a Nyilasban állt, egy nehéz háromszög csúcsán, a Hold-Szaturnusz szembenálláson. Ez bizalmatlanságot szülhet. De segít a Plútó harmonikus fényszöge belsőnk pozitív átalakulásában.

Ha Kos vagy

Optimistán nézhetsz az év történései elé. Energikusan gondolkodsz, keresed a kalandokat, izgat a kockázat. Ha nem találsz igazi célt, erődet elaprózod, és káros szenvedélyed lehet. Segíthet, ha önkritikát gyakorolsz. Viszont nyitott vagy az új helyzetekre, hosszú utazást tervezhetsz. Új vállalkozásba kezdhetsz, mellyel megbecsülést vívhatsz ki magadnak.

Ha Bika vagy

Ezekben az években kiszámíthatatlan vagy, nehezen viseled a korlátokat. Bár alkalmazkodsz társadhoz, magadra koncentrálsz. Szellemileg és testileg tökéletes akarsz lenni. Érzékeny vagy, szeszélyes, elégedetlenség hajt. Bizalmatlan vagy másokkal, félsz az anyagi kiszolgáltatottságtól.

Olyan eseményt élhetsz át, melytől egész lényed átalakul.

Ha Ikrek vagy

Fejlesztheted a vállalkozásod, vagy kezdhetsz újat. Szívesen vállalsz közszereplést. Életszemléleted bölcs, ezt sikeresen fel tudod használni. Habár átlátod a helyzetet, sokszor blöffölsz, szeretsz prédikálni, és nem rejted véka alá véleményed. Ez gátolhatja karriered kiteljesedését, vagy pároddal a harmóniát. Túlzott hiszékenységed sem szolgálja javadat.

Ha Rák vagy

Hiába végzed jól a munkádat, ennél többet akarsz. Emiatt sokat idegeskedsz, nyugtalanság hajt. Bizalmatlan vagy másokkal, hiányzik az önbizalmad. Időnként anyagi helyzeted is aggaszt, és nagyon tudod sajnálni magad.Pedig alkothatnál valamit, ami azt az elismerést hozná számodra, amire vágysz. Társadra mindenben számíthatsz, és a szerencse is melletted áll.

Ha Oroszlán vagy

Nyitott vagy az új helyzetekre, változatos lesz az éved. Külföldre utazhatsz, esetleg ott dolgozol. Türelmetlenséged megviselheti családodat, és magadat is. Szerelmeddel, gyerekeddel jól haladnak a dolgaid, ha nem mondod ki azonnal, amit gondolsz. Túlzott önbizalmad okozhat problémát. Egészségedért nem kell aggódnod, ugyanis megteszel érte mindent.

Ha Szűz vagy

Akkor alakul jól az éved, ha ösztönödre hallgatsz, és visszaveszel a pörgésből. Otthonodban dolgozva jó eredményt érhetsz el. Koncentrálj egy feladatra, érdemes egy idegen nyelv tanulásába fognod. Társadra mindent ráhagysz, amitől rosszul érzed magad. Ha ráébredsz, hogy becsapnak és kihasználnak, van esélyed a változtatásra.

Ha Mérleg vagy

Szeretsz középpontban lenni, figyelsz külső megjelenésedre. Anyagilag rendben leszel, bár néha kiköltekezel. Ilyenkor bizalmatlanná, gátlásossá válsz. De rájössz, hogy szükséged van barátokra, és alkalmazkodni is képes vagy hozzájuk. Általában hatással vagy mindenkire, ám igazán a nőkre számíthatsz, ők támogatnak terveidben.

Ha Skorpió vagy

Anyagi jólétedért mindenre képes vagy. Közben vonzod a veszélyt, mert imádsz versenyezni, kockáztatni. Botrányos helyzetbe is emiatt keveredhetsz. Gyűjtöd az információt, lehet, hogy fixa ideáid vannak. De belső kisugárzásoddal hódítasz, amit hétköznapi munkádban kamatoztathatsz. Az év folyamán különleges élményben lehet részed.

Ha Nyilas vagy

Vissza kell fognod magad, mert túlzottan energikus vagy. Munkádban segít elhivatottságod, de ezt túlzásba is viheted. Nagyon vágysz a szeretetre. Most elégedett lehetsz, mert igaz szerelemben, szeretetben lehet részed. Magabiztos, megfontolt vagy, és komoly a kitartásod. Utazásaid szerencsések, tekintélyt vívsz ki magadnak, anyagi biztonságot.

Ha Bak vagy

Erős kisugárzásoddal befolyásolhatsz embereket, ami sokszor megrémít. Anyagi léted sokat foglalkoztat, pedigmegfontoltságodnak köszönhetően biztonságban érezheted magad.

Sőt, ha használod józan eszed, gyarapíthatod vagyonod. Ha nem figyelnél az intrikákra, sikeresebb lennél. Álarc mögé bújva tudnál teljesen kibontakozni.

Ha Vízöntő vagy

Az év során változásokra számíthatsz, és nem tudod előre kiszámítani az eseményeket. Érzelmi ingadozás jellemez. Könnyen barátkozol, de ezek a kapcsolatok nem tartósak. Pénzügyed átláthatatlan, mert megérzésed, nem az eszed követed. Lehet, hogy magányos leszel, de lelkiismeretes, kitartó vagy, szorgalmaddal végül sikert érsz el.

Ha Halak vagy

Munkahelyeden vitába bonyolódhatsz, ez idegrendszeredet megviseli. Lehet, hogy új lehetőséget keresel. Sokat álmodozol, miközben könnyen befolyásolhatnak. Tehetséged megsínyli ezt.

De óvatos vagy, nem kockáztatsz, befektetésed rendben lesz, mert szerencsésen nyúlsz a pénzhez. Megelégszel sikereddel, ennél többet nem is akarsz.

A Horoszkópokat is elmondom az Emese Molnár@emese942 youtube oldalamon.